Aparate de vaslit

Aparate de vaslit

Antrenamentul cu aparatul de vaslit este o combinatie intre cardio si forta, vei putea mentine vaslitul la un anumit ritm in functie de distanta sau de puls, urmarind imbunatatiea acestora. Aparatul de vaslit  este silentios, relaxant si poate permite utilizatorului un antrenament eficient si intens. Aparatele de vaslit au un impact redus asupra incheieturilor, este usor de utilizat si lucreaza 85 % din grupele musculare. Aparatul de vasit functioneaza fara electricitate, nu necesita lubrifianti sau mentenanta speciala. Aparatele de vaslit dispun de diferite sisteme de depozitare cea ce le face foarte simplu de depozitat cand nu sunt folosite. Astfel este foarte simplu de pozitionat langa o grinda sau un perete, structura acestuia facandu-l sa poata deveni si o piesa de decor al casei dumneavoastra. Aparatele de vaslit pot fi de mai multe tipuri cu volanta actionata de apa, aer sau magnetic.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Aparat de vaslit Nordic track RX800

Cu aparatul de vaslit Nordick Track RX800 poti alege o noua abordare a antrenamentului. Vaslitul este o forma eficienta de exercitii fizice care funct..

2.690 LEI

Aparat de vaslit WaterRower A1 Home

Aparat de vaslit Water Rower A1 Home , fabricat din lemn masiv, prelucrat si finisat manual in SUA. Produsul ofera un design unic, pastrand culoar..

5.477 LEI 4.655 LEI

Aparat de vaslit WaterRower A1 Studio

Aparat de vaslit Water Rower A1 Studio , fabricat din lemn masiv, prelucrat si finisat manual in SUA. Produsul ofera un design unic, pastrand culoare ..

5.626 LEI

Aparat de vaslit WaterRower Classic

Aparatul de vaslit WaterRower Classic este prelucrat manual din lemn de de nuc negru solid, finisat cu un strat usor de ulei danez. Lemnul este un m..

8.905 LEI

Aparat de vaslit WaterRower Club S4

Aparat de vaslit Water Rower Club S4, destinat salilor de fitness cu un impact scazut al accidentarilor asupra utilizatorilor. Aparatul de vaslit Wate..

8.160 LEI 6.895 LEI

Aparat de vaslit WaterRower M1 HiRise

Aparatul de vaslit WaterRower M1 Hirise este destinat salilor de fitness profesionale cu traficul este intens. Este realizat din otel tubular rezist..

10.842 LEI

Aparat de vaslit WaterRower Natural S4

Aparatul de vaslit WaterRower Natural S4 este lucrat manual, din lemn de frasin. Frasinul, la fel ca restul tipurilor de lemn folosite in constructi..

8.270 LEI 6.619 LEI

Aparat de vaslit WaterRower Oxbridge S4

Aparatul de vaslit waterrower Oxbridge S4 este prelucrat manual din lemn de cireș solid și finisat cu un strat ușor de ulei danez. Lemnul este un mate..

9.165 LEI 7.295 LEI