Saltele

Saltele
Produse pe pagină:
Sortare după:

Saltea 180cm

Saltea aerobic ideala pentru aerobic, pilates, yoga, stretching sau alte tipuri de exercitii.Suprafata anti-derapanta.Realizata din spuma de mare dens..

90 LEI

Saltea DY-EM-064

Saltea DY-EM-064 este ideala pentru exercitii de aerobic, yoga, functional training.Acesta poate fi folosita si in aer liber cat si in salile de fitne..

45 LEI

Saltea easy fit

Saltea easy fit poate fi utilizata exercitii de aerobic, yoga, functional training. Realizata printr-o tehnologie avansata pentru un control sporit si..

90 LEI

Saltea essential 6mm

Saltea essential 6mm, ideala pentru aerobic, pilates, yoga, stretching sau alte tipuri de exercitii.Saltea aerobic din spuma de mare densitate.Realiza..

150 LEI

Saltea HD 140cm

Saltea HD 140cm care permite realizarea unui numar variat de exercitii de aerobic, yoga, functional training.Realizata din spuma de mare densitate pen..

95 LEI

Saltea HD 180cm

Saltea HD 180cm care permite realizarea unui numar variat de exercitii de aerobic, yoga, functional training.Realizata din spuma de mare densitate pen..

180 LEI

Saltea pliabila 1316

Saltea pliabila 1316 pentru exercitii de aerobic, yoga, functional training.Material antibacterial realizat din spuma de polietilena.Pliabila in 4 ,of..

37 LEI

Saltea yoga

Saltea ideala pentru ideala pentru yoga, pilates, stretching sau alte tipuri de exercitii.Suprafata textila anti-alunecare.Este recomandat să scoateți..

65 LEI

Saltea yoga 1334

Saltea yoga realizata din PVC ideala pentru yoga, pilates stretching sau alte tipuri de exercitii.Suprafata textila anti-derapanta, chi..

90 LEI

Saltea yoga 1335

Saltea yoga realizata din PVC ideala pentru yoga, pilates stretching sau alte tipuri de exercitii.Suprafata textila anti-derapanta, chi..

90 LEI

Saltea yoga tpe

Saltea yoga realizata din TPE, ideala pentru yoga, pilates, stretching sau alte tipuri de exercitii.Suprafata textila anti-alunecare.Este recomandat s..

106 LEI