Aparate de fitness pentru acasa

Produse pe pagină:
Sortare după:

Aparat asistat tractiuni si triceps Powertec L-CDA

Aparat asistat tractiuni si triceps Powertec L-CDA oferă rezistență asistată pentru a permite utilizatorului să efectueze exercitii precum tracti..

4.515 LEI 3.395 LEI

Aparat Functional Trainer Powertec WB-FT

Aparat Functional Trainer Powertec WB-FT care pune la dispozitia utilizatorului o gama variata de exercitii intr-un spatiu redus.Are 17 pozitii de reg..

7.560 LEI

Aparat genuflexiuni si gambe Powertec L-SC

Aparat genuflexiuni si gambe Powertec L-SC face parte din gama aparetelor cu incarcare manuala si este compatibil cu discuri olimpice. Foarte util in ..

3.990 LEI 3.599 LEI

Aparat Hyperextensie Spate/Abdomen P-HC

Aparat care imbunatateste musculatura spatelui si al zonei lombare, abdomenului, totul  intr-o pozitie confortabila si sigura. Banca ofera utiliz..

2.900 LEI 2.495 LEI

Aparat multifunctional Body-Solid Fusion 500

Aparatul multifunctional Body Solid Fusion 500 dispune de materiale si componente de cea mai inalta calitate.Scripeti ajustabili permite utilizatorilo..

9.559 LEI

Aparat multifunctional Powertec L-CG

Aparat multifunctional Powertec L-CG, fabricat de Powertec, ce pune la dispozitia utilizatorului o gama variata de exercitii precum presa pentru lucra..

4.359 LEI

Aparat multifunctional Powertec WB-LS

Aparat multifunctional Powertec WB-LS, este unul dintre cele mai funcționale aparate de forta pentru acasă sau in sali de fitness cu trafic redus cu u..

6.825 LEI 5.765 LEI

Aparat multifunctional Powertec WB-LS Tower

Aparatul multifunctional WB-LS Tower este unul dintre cele mai bune si mai eficiente sisteme clasice de rezistenta de pe piata. LeverGym ™ de la P..

4.725 LEI 4.000 LEI

Aparat multifunctional Powertec WB-MS

Aparat multifunctional Powertec WB-MS (Workbench Multisystem) este liderul aparatelelor de forta cu pârghii si cu mai multe stații.   &..

12.348 LEI 10.284 LEI

Aparat tractiuni abdomen si triceps P-BT

Aparat tractiuni abdomen si triceps P-BT  de la Powertec permite realizarea tractiunilor, flotarilor si a exercitiilor pentru abdomen. La acest a..

3.255 LEI 2.695 LEI

Aparat tractiuni si ramat spate Powertec P-LM

Aparat tractiuni si ramat spate Powertec P-LM ,este un aparat care utilizeaza discuri olimpice avand posibilitatea de al incarca pana la 180kg. Cu apa..

4.200 LEI

Banca reglabila cu suport bara Powertec WB-OB

Banca reglabila cu suport bara Powertec WB-OB este noul standard ,complet ajustabila orizontal - inclinat - declinat se poate glisa inainte si in..

3.759 LEI 2.934 LEI

Banca reglabila cu suport bara streamline Powertec WB-OBS

Banca reglabila cu suport bara streamline Powertec WB-OBS complet ajustabila orizontal - inclinat - declinat se poate glisa inainte si inapoi pentru..

2.312 LEI

Banca reglabila Powertec WB-UB

Banca reglabila Powertec WB-UB este o banca versatilă reglabila orizontal-inclinat-declinat care poate fi utilizată singură sau atașată la Power ..

2.205 LEI 1.985 LEI

Half Rack Powertec WB-HR

Half Rack Powertec WB-HR este un cadru care permite executarea mai multor exerciti, atasand aparate optionale Powertec puteti mari numarul de exerciti..

3.129 LEI 2.816 LEI