Multistatii

Produse pe pagină:
Sortare după:

Aparat Dual Function ES 9030

Aparat Dual Function ES9030 cu scripetii reglabili care ar putea oferi cursa de rezistența la miscarea libera. Se poate poate creste forta si imbunata..

20.077 LEI

APARAT DUAL FUNCTION ES 9030 LONG SHROUD

Echipament fabricat ca si training functional individual sau la nivel de grup livrat impreuna cu franghii pentru triceps, mansete pentru glezne, bara ..

23.771 LEI

Aparat Functional Trainer Deluxe Powertec WB-FTD

Aparat Functional Trainer Deluxe Powertec WB-FTD , este un aparat multifunctional care prezinta imbunatatiri vizibile, atat in ceea ce priveste design..

18.817 LEI 10.889 LEI

Aparat Functional Trainer Streamline Powertec WB-FTS

Aparat Functional Trainer Streamline Powertec WB-FTS care pune la dispozitia utilizatorului o gama variata de exercitii intr-un spatiu redus.Are mai m..

11.563 LEI

Crossover IFCCB-10-US

Crossover IFCCB-10-US este un aparat cu scripeti reglabili pe mai multe nivele de inaltime 2 coloane de greutati si pe care se pot executa mai multe e..

18.965 LEI

Statie CrossFit L-shape IZ-L

Statie profesionala de inalta calitate, in forma literei L, practica si eficienta, ce ofera statie de box, trambulina rebounder, o scara si un spalier..

28.440 LEI

Statie CrossFit S-shape IZ-S

Aparat cu statii modulare, ce ofera posibilitatea individului sau grupului de a-si personaliza statiile de lucru in functie de cerintele proprii. Stat..

20.077 LEI

Multistatii

Multistatii face parte din categoria de echipamente fitness,  in acesta gasiti aparate de fitness profesionale care sunt formate din mai multe posturi. Acestea au fost atatent selectate pentru a contine produsele cu cel mai bun raport pret calitate.