Aparate de vaslit

Produse pe pagină:
Sortare după:

Aparat de vaslit Apollo Plus

Aparat de vaslit Apollo Plus este silentios, relaxant si poate permite utilizatorului un antrenament eficient si intens. Aparatele de vaslit au un..

7.221 LEI 6.999 LEI

Aparat de vaslit Horizon Oxford 6

Aparat de vaslit Horizon Oxford 6 ,puteti efectua un antrenament complet, care se potriveste corpului si stilului casei tale.Veti descoperi ergonomia ..

5.999 LEI 4.799 LEI

Aparat de vaslit Neon Plus

Aparat de vaslit Neon Plus este silentios, relaxant si poate permite utilizatorului un antrenament eficient si intens.Impact redus asupra inchei..

6.669 LEI 5.999 LEI

Aparat de vâslit Nordic Track RW 850

Aparatul de vâslit Nordic Track RW 850 este dotat cu o tabletă detașabilă de 10 inch care oferă o experiență unică în timpul antrenamentelor. Apar..

4.490 LEI

Aparat de vâslit Nordic Track RW900

Aparat de vâslit Nordic Track RW900 cu Abonament IFIT valabil 1 an inclus în preț.Aparatul de vâslit Nordic Track RW900 are abonamentul valabil pe un ..

7.990 LEI

Aparat de vaslit Nordic Track RX800

Cu aparatul de vaslit Nordic Track RX800 poti alege o noua abordare a antrenamentului. Vaslitul este o forma eficienta de exercitii fizice care functi..

3.149 LEI

Aparat de vaslit Pacific Challenge AR

Aparat de vaslit Pacific Challenge AR Aparat de vaslit Pacific Challenge AR este practic cel care te motivează, facand din atrenamentul ..

6.110 LEI 5.999 LEI

Aparat de vaslit Viking 3

Aparat de vaslit Viking 3 cu cadru din lemn- frasin american, 4 nivele de rezistenta.Computer cu 6 functii cu un impact redus asupra incheieturilo..

9.443 LEI 8.999 LEI

Aparat de vaslit WaterRower A1 Home

Aparat de vaslit WaterRower A1 Home , fabricat din lemn masiv, prelucrat si finisat manual in SUA. Produsul ofera un design unic, pastrand culoare..

9.217 LEI

Aparat de vaslit WaterRower A1 Studio Black

Aparat de vaslit WaterRower A1 Studio Black , fabricat din lemn masiv, prelucrat si finisat manual in SUA. Produsul ofera un design unic, pastrand..

9.217 LEI

Aparat de vaslit WaterRower Classic

Aparatul de vaslit WaterRower Classic este prelucrat manual din lemn de de nuc negru solid, finisat cu un strat usor de ulei danez. Lemnul este un m..

14.983 LEI 13.090 LEI

Aparat de vaslit WaterRower Club

Aparat de vaslit WaterRower Club, destinat salilor de fitness cu un impact scazut al accidentarilor asupra utilizatorilor. Aparatul de vaslit WaterRow..

13.728 LEI 10.560 LEI

Aparat de vaslit WaterRower M1 HiRise

Aparatul de vaslit WaterRower M1 Hirise este destinat salilor de fitness profesionale cu traficul este intens. Este realizat din otel tubular rezist..

18.242 LEI

Aparat de vaslit WaterRower Natural

Aparatul de vaslit WaterRower Natural este lucrat manual, din lemn de frasin. Frasinul, la fel ca restul tipurilor de lemn folosite in constructia a..

13.914 LEI 8.824 LEI

Aparat de vaslit WaterRower Oxbridge

Aparatul de vaslit WaterRower Oxbridge este prelucrat manual din lemn de cireș solid și finisat cu un strat ușor de ulei danez. Lemnul este un materia..

15.423 LEI 10.780 LEI

Aparate de vaslit

Antrenamentul cu aparatul de vaslit este o combinatie intre cardio si forta, vei putea mentine vaslitul la un anumit ritm in functie de distanta sau de puls, urmarind imbunatatiea acestora. Aparatul de vaslit  este silentios, relaxant si poate permite utilizatorului un antrenament eficient si intens. Aparatele de vaslit au un impact redus asupra incheieturilor, este usor de utilizat si lucreaza 85 % din grupele musculare. Aparatul de vasit functioneaza fara electricitate, nu necesita lubrifianti sau mentenanta speciala. Aparatele de vaslit dispun de diferite sisteme de depozitare cea ce le face foarte simplu de depozitat cand nu sunt folosite. Astfel este foarte simplu de pozitionat langa o grinda sau un perete, structura acestuia facandu-l sa poata deveni si o piesa de decor al casei dumneavoastra. Aparatele de vaslit pot fi de mai multe tipuri cu volanta actionata de apa, aer sau magnetic.