Biciclete de fitness

Produse pe pagină:
Sortare după:

Bicicleta eliptica A.C.T Commercial Nordic Track

Bicicleta eliptica A.C.T Commercial Nordic TrackObțineți un antrenament constant, stabil, cu impact redus, cu beneficiile celor mai bune caracterist..

6.750 LEI

Bicicleta eliptica C5.5 NEW Nordic Track

Bicicleta eliptica C5.5 NEW Nordic Track este dotată cu o volantă de 7kg ajustată electronic prin 20 trepte de rezistență. Lungimea pasului p..

4.590 LEI

Bicicleta eliptica Cardio Hit Trainer Proform

Bicicleta eliptica Cardio Hit Trainer Proform va ajuta sa consumati mai multe calorii si sa va antrenati grupurile principale de muschi dar si secunda..

5.499 LEI

Bicicleta eliptică Commercial 14.9 Nordic Track

Bicicleta eliptică Commercial 14.9 Nordic Track este dotată cu o volantă de 15kg actionata prin 26 nivele de rezistență. Aceasta oferă un antrenam..

8.390 LEI

Bicicleta eliptica ECE5

Bicicleta eliptica ECE5 un antrenament eficient, confortabil avand avantajul de a ocupa putin spatiu datorita designului cu volanta in fata.Bicicleta ..

11.500 LEI

Bicicleta eliptica EX95 Horizon

Bicicleta eliptica EX95 Horizon , se instaleaza rapid si usoar in 30 de minute sau mai putin. Controale intuitive pentru antrenament. Di..

4.322 LEI 3.899 LEI

Bicicleta eliptica Horizon Andes 3

Bicicleta eliptica Horizon Andes 3 este un echipament cardio cu care puteti face antrenamentul zilnic si astfel veti beneficia de toat..

4.999 LEI

Bicicleta eliptica Horizon Andes 5

Bicicleta eliptica Horizon Andes 5 este un echipament cardio cu care puteti face antrenamentul zilnic si astfel veti beneficia de toate avantajele..

5.999 LEI

Bicicleta eliptica Horizon Andes 7i-02

Bicicleta eliptica Horizon Andes 7i-02 este un echipament cardio cu care puteti face antrenamentul zilnic si astfel veti beneficia de toate avanta..

9.443 LEI 8.499 LEI

Bicicleta eliptica Horizon Elite E4000

Bicicleta eliptica Horizon Elite E4000 , proiectata pentru performanta este un echipament cardio cu care puteti face antrenamentul zil..

7.999 LEI

Bicicleta eliptica Horizon ET 5.0 CITTA

Bicicleta eliptica Horizon ET 5.0 CITTA este un echipament cardio cu care puteti face antrenamentul zilnic si astfel veti beneficia de toate avant..

3.899 LEI

Bicicleta eliptica Horizon Syros

Bicicleta eliptica Horizon Syros este un echipament cardio cu care puteti face antrenamentul zilnic in confortul casei dumneavoastra si ..

3.110 LEI 2.790 LEI

Bicicleta eliptică NEW Commercial C12.9 Nordic Track

Bicicleta eliptică NEW Commercial C12.9 Nordic Track are 35 de programe de antrenament prestabilite si este dotată cu o volantă de 13kg actio..

7.990 LEI

Bicicleta eliptica New Endurance 420e Proform

Bicicleta eliptica New Endurance 420e Proform este construita cu cadru solid din otel inoxidabil cu ecartament comercial, complet cu un pas de 51..

3.590 LEI

Bicicleta eliptica PE350

Bicicleta eliptica PE350 are un design simplu si modern, ce permite efectuarea unui antrenament dinamic, datorita manerelor cu doua pozitii diferite. ..

16.536 LEI 10.500 LEI

Biciclete de fitness

Dacă doriți o experiență performanta de antrenament si interactiva, bicicletele de fitness pe care Fitmarket vi le pune la dispozitie sunt alegerea perfectă pentru dvs. Va punem la dispozitie o varietate incredibilă de biciclete de de fitness de înaltă calitate, ușor mobile, astfel încât să puteți găsi modelul perfect pentru obiectivele dvs. de fitness, buget și spațiu.

Acordăm prioritate sănătății și stării dvs. de sănătate, astfel detinem in portofoliu cele mai bune biciclete de fitness care vă vor oferi beneficii la care nu puteți decat visa. Modele pe care le veti gasi in magazinul nostru revoluționează experiența de ciclism la domiciliu si va ofera toate caracteristicile de care aveti nevoie pentru antrenament performant, asemenea profesioniștilor. Seria noastră de biciclete de fitness stationare vă asigură că puteți găsi un produs care sa corespunda nevoilor dvs. indiferent de buget sau spațiu. Astfel, va oferim produse de calitate superioara, pentru acasa, pentru studiori, sali de fitness, hoteluri sau pentru alte spatii. Fitmarket va pune la dispozitie biciclete de fitness ieftine, de inalta calitate, fabricate de catre cei mai importanti producatori din domeniu la costuri extrem de competitive.