Crossfit si functional training

Produse pe pagină:
Sortare după:

Accesoriu Stepper IZ 7009

Aparat pentru stepper dedicat statiilor CrossFit L-shape IZ-L si CrossFit S-shape IZ-S. Accesoriul profesional este fabricat din cadru de otel, rezist..

2.171 LEI

Accesoriu Triceps IZ 7010

Accesoriu triceps profesional destinat statiilor de functional training CrossFit L-shape IZ-L si CrossFit S-shape IZ-S. Aparatul este fabricat din cad..

1.384 LEI

Aparat cu franghii Marpo VLT

Un bun inlocuitor pentru aparatele clasice de cardio, aparatul cu franghii de la Marpo pune la dispozitia utilizatorului un antrenament de forta efici..

22.990 LEI

Aparat cu franghii Marpo VMX

Acum puteti sa ardeti caloriile eficient si sa va imbunatatiti in acelasi timp si capacitatea cardio cu ajutorului aparatului cu franghii de la Marpo...

34.490 LEI

Aparat Functional Trainer Deluxe Powertec WB-FTD

Aparat Functional Trainer Deluxe Powertec WB-FTD , este un aparat multifunctional care prezinta imbunatatiri vizibile, atat in ceea ce priveste design..

11.182 LEI 9.439 LEI

Aparat Functional Trainer Powertec WB-FT

Aparat Functional Trainer Powertec WB-FT care pune la dispozitia utilizatorului o gama variata de exercitii intr-un spatiu redus.Are 17 pozitii de reg..

7.560 LEI

Bulgarian Bag

Bulgarian Bag, acesta realizat din PVC.Prezinta 3 tipuri de manere: 2 principale, inguste; 3 exterioare, tubulare si 3 curele din naylon.Greutate: 5kg..

192 LEI

Franghie Battle Rope

Franghie Battle Rope, potrivita atat pentru antrenamentul functional, cat si pentru cel de grup.Franghia este realizata din Poliester de inalta calita..

290 LEI 229 LEI

Franghie Battle Rope Sportmann

Franghie Battle Rope Sportmann, potrivita atat pentru antrenamentul functional, cat si pentru antrenament de grup.Franghia este realizata din Polieste..

530 LEI

Kettlebell

Kettlebell cu manerul de prindere triunghiular. Este idealat pentru antrenamentul cardio, forta si antrenamentele functionale de tip cross training...

59 LEI

Kettlebell Vin-Bell SPORTMANN

Kettlebell Vin-Bell SPORTMANN dispune de un maner cu ergonomic ce faciliteaza o prindere sigura. Greutatile pentru kettlebelluri Vin-Bell sunt de la..

16 LEI

Minge medicinala

Minge medicinala ce poate fi utilizata in exercitiile de fitness, aerobic, precum si in exercitiile de recuperare.Este realizata din cauciuc, iar..

81 LEI 68 LEI

Power Rack Powertec WB-PR

Power Rack Powertec WB-PR este un cadru care permite executarea mai multor exerciti, atasand aparate optionale Powertec puteti mari numarul de exe..

3.780 LEI

Power Rack Streamline Powertec WB-PRS

Power Rack Streamline Powertec WB-PRS, face parte din linia Strength STREAMLINE, destinata celor care vor sa-si faca propria sala de fitness acasa.Po..

3.465 LEI 3.119 LEI

Slam Ball

       Slam Ball este o minge elastica al carei rol este de a antrena intregul corp prin exercitii de aruncare. Este eficient..

66 LEI