Cardio profesionale

Produse pe pagină:
Sortare după:

Banda de alergare Elite 5000 Nordic Track

Banda de alergare Elite 5000 Nordic Track gazduieste cele importante inovatii din domeniu, specialisti au reusit sa imbine aspectul, tehnologia, ..

15.900 LEI

Banda de alergare Inred JN9.5

Banda de alergare Inred JN9.5 este profesionala ce va pune la dispozitie cuajutorul ecranului de tip Led Matrix informatii privind inclinarea, viteza,..

12.770 LEI

Banda de alergare PT300H Impulse fitness

Banda de alergare PT300H Impulse fitness este profesionala destinata salilor de fitness ,un produs de ultima generatie, avand la baza tehnologii de to..

21.140 LEI

Bicicleta eliptica EG-7820

Bicicleta eliptica profesionala, recomandata pentru salile de fitness comerciale, fiind extrem de rezistenta si de stabila, cu sistem de generare pe c..

9.368 LEI

Bicicleta indoor cycling JK Fitness

Bicicleta indoor cycling JK Fitness este un produs robust, ce sustine o greutate a utilizatorului de 150kg. Dotata cu o volanta mare d..

4.799 LEI 3.999 LEI

Bicicleta orizontala BG 7230

Bicicleta profesionala cu un impact puternic asupra taliei, siluetei, tonusului muscular si al sanatatii in general. Aparatul detine un display de tip..

6.919 LEI

Bicicleta verticala UG-7020

O bicicleta profesionala ce are rolul de a imbunatati silueta, tonusul muscular si starea generala de sanatate. Produsul ofera transmisie pe curea, ar..

6.281 LEI

Echipamentele cardio profesionale este categoria in care se vor regasi benzi de alergare, biciclete eliptice, biciclete verticale, biciclete orizontale, aparate de vaslit si indoor cycling.

Aceste produse au fost atent selectate pentru a avea cel mai bun raport pret calitate.