Biciclete orizontale

Produse pe pagină:
Sortare după:

Bicicleta fitness pliabila OF3005 ONWAY FITNESS

Bicicleta fitness pliabila OF3005 ONWAY FITNESS, cu rezistenta magnetica reglabila Volanta de 1.6 kg cu doua sensuri si sistem de fr..

1.268 LEI 732 LEI

Bicicleta orizontala Commercial VR21 Nordic Track

Bicicleta orizontala Commercial VR21 Nordic Track este echipata cu comenzi pe manere pentru a usura antrenamentul dvs.DISPLAY 7 " BACKLIT IFIT Urmăr..

3.890 LEI

Bicicleta orizontala Nordic Track GX 4.7R

Bicicleta orizontala Nordic Track GX 4.7R cu display de 5" high contrast multi-colour.Urmăriți-vă caloriile totale arse și evolutia antrenamentului pe..

2.690 LEI

Bicicleta orizontala Rapid

Bicicleta orizontala Rapid este o bicicleta magnetica de calitate, cu un set de functii avansate. Cadrul robust, cu spatar stabil, este potri..

1.829 LEI

Bicicleta orizontala SB2.5

Bicicleta orizontala SB2.5 este ideală pentru utilizatorii care doresc să slăbească, să se tonifieze sau să rămână în formă.Această bicicletă ori..

3.150 LEI

Bicicleta orizontala Scud H6

Bicicleta orizontala Scud H6 este echipată cu o consola multifuncțional cu un afișaj mare, astfel încât în ​​timpul antrenamentului puteți monitoriz..

1.299 LEI

Bicicleta orizontala Scud Swift H3

Bicicleta orizontala Scud Swift H3 este silentioasă și stabilă, cu sistem de rezistență magnetică.Bicicleta orizontala Scud Swift H3 este echipat..

1.399 LEI

Bicicleta orizontala Varis

Bicicleta orizontala Varis este o bicicleta magnetica cu multe functii practice, disponibila la preturi accesibile. Cadrul cu sezut si spatar..

1.619 LEI

Biciclete orizontale