Body-Solid

Produse pe pagină:
Sortare după:

Aparat biceps Body-Solid PLBC

Aparat biceps Body-Solid PLBCAparat de forta cu incarcare manuala la se folosesc discuri olimice cu diametrul interior de 50mm.Discurile olimpice nu s..

4.485 LEI

Aparat biceps triceps Body-Solid GCBT380

Aparat biceps triceps Body-Solid GCBT380 pentru un antrenament de brate cu acest design inteligent cu două funcții. Ridicați sau coborâți scaunul regl..

2.384 LEI

Aparat extensie flexie picioare Body-Solid GCEC340

Aparat extensie flexie picioare Body-Solid GCEC340Antrenamentele pentru picioare nu au fost niciodată atât de rapide si eficiente. Cele mai importante..

2.289 LEI

Aparat extensie flexie picioare Body-Solid GLCE365

Aparat extensie flexie picioare Body-Solid GLCE365 se adaptează pentru a vă potrivi corpul confortabil și vă poziționează pentru o postură optimă de a..

2.215 LEI

Aparat extensie picioare Body-Solid PLLE

Aparat extensie picioare Body-Solid PLLEAparat de forta cu incarcare manuala la se folosesc discuri olimice cu diametrul interior de 50mm.Discurile ol..

4.485 LEI

Aparat flexie picioare Body-Solid PLLC

Aparat flexie picioare Body-Solid PLLCAparat de forta cu incarcare manuala la se folosesc discuri olimice cu diametrul interior de 50mm.Discurile olim..

4.485 LEI

Aparat gambe Body-Solid PLSC

Aparat gambe Body-Solid PLSCAparat de forta cu incarcare manuala la se folosesc discuri olimice cu diametrul interior de 50mm.Discurile olimpice nu su..

4.485 LEI

Aparat genuflexiuni si gambe Body-Solid GSCL360

Aparat genuflexiuni si gambe Body-Solid GSCL360 este conceput pentru a elimina riscurile acestui exercițiu esențial, îmbunătățind în același timp ..

3.535 LEI

Aparat multifunctional Body-Solid Fusion 500

Aparatul multifunctional Body Solid Fusion 500 dispune de materiale si componente de cea mai inalta calitate.Scripeti ajustabili permite utilizatorilo..

11.985 LEI

Aparat multifunctional Body-Solid G1S

Aparat multifunctional Body-Solid G1S vine la pachet cu multa putere, rezistenta si durabilitate fiind cel mai compact multifunctional. Cu o..

5.165 LEI

Aparat multifunctional Body-Solid GLGS100

Aparat multifunctional Body-Solid GLGS100 cu un design revoluționar care economisește spațiul si este potrivit oricarui spatiu disponibil pentru sal..

5.238 LEI

Aparat multifunctional Body-Solid GLGS100P4

Aparat multifunctional Body-Solid GLGS100P4 cu un design revoluționar care economisește spațiul si este potrivit oricarui spatiu disponibil pentru s..

6.571 LEI

Aparat piept Body Solid PLBP

Aparat piept Body Solid PLBP , bratele pot fi impinse separat pe cate in brat sau cu ambele brate. Aparat de forta cu incarcare manuala la se folosesc..

4.485 LEI

Aparat piept inclinat Body Solid PLIP

Aparat piept inclinat Body Solid PLIP , bratele pot fi impinse separat pe cate in brat sau cu ambele. Aparat de forta cu incarcare manuala la se folos..

4.366 LEI

Aparat ramat spate Body-Solid PLSR

Aparat ramat spate Body-Solid PLSRAparat de forta cu incarcare manuala la se folosesc discuri olimice cu diametrul interior de 50mm.Discurile olimpice..

4.485 LEI