inSPORTline

Produse pe pagină:
Sortare după:

Bicicleta Air bike Basic

Bicicleta Air bike Basic dovedește că simplitatea este sofisticarea supremă. În locul volantei, folosește un ventilator din oțel care ajustează rezi..

1.389 LEI

Bicicleta Air bike Pro

Bicicleta Air bike Pro este un aparat cardio modern care permite utilizatorului sa faca efort in ritmul propriu, adica nu trebuie sa reglati singu..

5.349 LEI

Bicicleta orizontala Rapid

Bicicleta orizontala Rapid este o bicicleta magnetica de calitate, cu un set de functii avansate. Cadrul robust, cu spatar stabil, este potri..

1.829 LEI

Bicicleta orizontala Scud H6

Bicicleta orizontala Scud H6 este echipată cu o consola multifuncțional cu un afișaj mare, astfel încât în ​​timpul antrenamentului puteți monitoriz..

1.299 LEI

Bicicleta orizontala Scud Swift H3

Bicicleta orizontala Scud Swift H3 este silentioasă și stabilă, cu sistem de rezistență magnetică.Bicicleta orizontala Scud Swift H3 este echipat..

1.399 LEI

Bicicleta orizontala Varis

Bicicleta orizontala Varis este o bicicleta magnetica cu multe functii practice, disponibila la preturi accesibile. Cadrul cu sezut si spatar..

1.619 LEI

Bicicleta verticala inSPORTline Valdosa

Bicicleta verticala inSPORTline Valdosa combină un design ergonomic elegant, fiabilitate și funcționalitate. Te va ajuta să îți îmbunătățești..

4.499 LEI 3.749 LEI

Bicicleta verticala Scud V-Fit

Bicicleta verticala Scud V-Fit este cu rezistenta magnetica, echipata cu o consola multifunctionala cu ecran mare pentru monitorizarea parametril..

1.299 LEI

Bosu Ball Dome Advance

Bosu Ball Dome Advance de la inSPORTline este un accesoriu potrivit pentru exerciții de aerobic și de echilibru. Bosu Ball poate fi f..

539 LEI

Cilindru masaj inSPORTline

Cilindru masaj fabricat din piele sintetica de inalta calitate, ce poate fi utilizat atat in salile de fitness cat si in propria locuinta.  Produ..

70 LEI

Gantera aerobic 0.5kg-1kg

Gantere pentru aerobicAcoperite cu un material rezistent la transpiratieIdeale pentru mai multe tipuri de exercitiiPret pe bucata. ..

15 LEI

Minge aerobic 25cm

Mingea aerobic 25cm produsa de inSPORTline are o gama larga de utilizari. Este potrivita pentru consolidarea, stretching, exercitii de echilibru, aero..

19 LEI