Banci fitness

Banci fitness
Produse pe pagină:
Sortare după:

Ab Bench IT 7003

Echipament exclusiv pentru prelucrarea musculaturii abdominale. Aparatul ofera manere ergonomice pentru un confort sporit bratelor si o tapiterie como..

2.555 LEI

Accesoriu aparat spate Powertec WB-LTO

Accesoriu aparat spate Powertec WB-LTO vine in continuarea reputației Powertec care continuă să dezvolte și să îmbunătățească echipamentul nostru. Car..

3.360 LEI 3.025 LEI

Accesoriu biceps WB-CMA

Accesoriu biceps WB-CMA de la Powertec, deși este doar un atașament prin definiție, practic adaugă un nou aparat care va permite executarea de noi exe..

1.102 LEI 934 LEI

Accesoriu extensie si flexie picioare Powertec WB-LLA

Accesoriu extensie si flexie picioare WB-LLA, antrenarea prin mișcarea precisă și confortabila a muschilor cvatriceps si biceps femural al picioarelor..

803 LEI

Accesoriu fluturari piept WB-PFA Powertec

Accesoriu Fluturari Piept WB-PFA Powertec este un instrument de izolare pectorală. Acest accesoriu este garantat pentru a adăuga masa musculara in dim..

1.128 LEI

Accesoriu Presa Picioare WB-LPA

Prima presa de picioare de acest tip pentru a oferi o acțiune completă de presă a picioarelor într-un atașament. Este cea mai mică presa de piaio..

1.470 LEI

Aparat Abdomen/Triceps IT 7010

Echipament free weight pentru lucrarea abdomenului si al tricepsului prin ridicarea picioarelor de catre utilizator. Bratele din mental si manerele pe..

2.400 LEI

Aparat gambe IT 7005

Aparat gambe IT 7005 Impulse fitness conceput pentru antrenamentul gambelor din pozitia sezut. Suportul pentru picioare este ajustabil pe inaltime si ..

2.424 LEI

Aparat genuflexiuni si gambe Powertec L-SC

Aparat genuflexiuni si gambe Powertec L-SC face parte din gama aparetelor cu incarcare manuala si este compatibil cu discuri olimpice. Foarte util in ..

3.800 LEI

Aparat hyperextensie spate IF45

Aparat hyperextensie spate IF 45, este destinat antrenamentului pentru zona lombara.Permite reglajul in functie de inaltimea utilizatorului.Are tapite..

1.092 LEI

Aparat hyperextensie spate IT7007

Aparat hyperextensie spate IT7007 este destinat antrenamentului pentru zona lombara.Cadrul este din otel rezistent la tensiune, tapiterie DuraFirm cu ..

2.616 LEI

Aparat Hyperextensie Spate/Abdomen P-HC

Aparat care imbunatateste musculatura spatelui si al zonei lombare, abdomenului, totul  intr-o pozitie confortabila si sigura. Banca ofera utiliz..

2.900 LEI 2.495 LEI

Aparat Optional Tractiuni IT 7010-OPT

Aparat optional pentru tractiuni, compatibil cu echipamentul pentru abdomen si triceps de la IMPULSE FITNESS...

1.300 LEI

Aparat ramat spate IT7019

Aparat ramat spate IT7019 ,aparat T-BAR la care se folosesc discuri olimpice.Cadrul este din otel rezistent la tensiune cu prinderi multiple tapiter..

3.936 LEI

Aparat tractiuni abdomen si triceps P-BT

Aparat tractiuni abdomen si triceps P-BT  de la Powertec permite realizarea tractiunilor, flotarilor si a exercitiilor pentru abdomen. La acest a..

3.255 LEI 2.695 LEI