Discuri

Discuri
Produse pe pagină:
Sortare după:

Disc olimpic cauciucat cu 3 manere de prindere

Disc olimpic cauciucat cu 3 manere de prindere Materialul din care este produs este fier acoperit cu cauciuc fiind foarte rezistent;Greutati disponibi..

16 LEI

Disc olimpic cauciucat cu 4 manere de prindere

Disc olimpic cauciucat cu 4 manere de prindereGreutati disponibile de 1,25 kg, 2.5kg, 5kg, 10kg, 15kg, 20kg, si 25kg.Disc olimpic cauciucat de culoare..

19 LEI

Disc olimpic colorat si cauciucat cu 3 manere de prindere

Disc olimpic colorat si cauciucat cu 3 manere de prindere. Materialul din care este produs este fier acoperit cu cauciuc fiind foarte rezistent;Greuta..

19 LEI 15 LEI

Suport discuri IFPTO

Suport pentru depozitarea placilor multi-unghiulare ( olimpice )  pentru economie de spatiu. Aparatul este dotat cu 7 bare de depozitare si are o..

1.000 LEI

Suport discuri IT 7017

Suport pentru 8 discuri olimpice. Stocare pe mai multe paliere pentru economisire de spatiu. Aparatul mai contine si cauciuc de protectie pentru bare...

2.300 LEI

Suport discuri orizontal

Suport discuri orizontal cu 8 spatii de depozitare. Design modern, pentru optimizarea spatiului in sala de fitness compact si discret.Dimensiuni: 121 ..

450 LEI

Suport discuri powertec WB-WR

Suport discuri Powertec WB-WR ,destinat depozitarii discurilor olimpice care include si un suport pentru depozitarea barei olimpice.Dimensiune produs:..

1.081 LEI 996 LEI