Mingii

Produse pe pagină:
Sortare după:

Bosu Ball Dome Advance

Bosu Ball Dome Advance de la inSPORTline este un accesoriu potrivit pentru exerciții de aerobic și de echilibru. Bosu Ball poate fi f..

299 LEI

Bosu ball DY-GB-075

Bosu ball DY-GB-075 pentru echilibru este un accesoriu potrivit pentru exerciții de aerobic și de echilibru. Bosu ball DY-GB-075 cu..

503 LEI 255 LEI

Bosu ball pro 5500

Bosu ball pro 5500 proiectat pentru a imbunatati echilibru, musculatura si coordonarea.Este un accesoriu potrivit pentru exerciții de aerobic și ..

1.210 LEI 1.099 LEI

Minge aerobic

Minge aerobic ideala pentru exercitii de fitness, aerobic, stretching sau reabilitare.Impact redus asupra articulatiilor.Material PVC.Greutate maxima ..

48 LEI 29 LEI

Minge aerobic 25cm

Mingea aerobic 25cm produsa de inSPORTline are o gama larga de utilizari. Este potrivita pentru consolidarea, stretching, exercitii de echilibru, aero..

19 LEI 13 LEI

Minge de perete

Minge de perete pentru functional training.Minge de perete este ideala pentru aruncatul de perete fiind usor de utilizat.Mingea prezinta 2 prinde..

166 LEI 129 LEI

Minge masaj SPORTMANN

Un produs profesional pentru fitness de noua generatie, realizat din pvc de inalta calitate, contrbuind astfel la o buna durabilitate si rezistenta in..

42 LEI

Minge medicinala cu manere

Minge medicinala cu manere este poate fi utilizatat pentru antrenamentul pentru mai multe grupe de muschi.Cele doua manere asigura o prindere perfect..

385 LEI

Minge medicinala DY-GB-052

Minge medicinala DY-GB-052 ce poate fi utilizata in exercitiile de fitness, aerobic, precum si in exercitiile de recuperare.Este realizata din ca..

103 LEI 76 LEI

Slam Ball

Slam Ball este o minge elastica al carei rol este de a antrena intregul corp prin exercitii de aruncare. Este eficienta pentru formarea atletica, ..

62 LEI 48 LEI

Mingii