Saltele

Produse pe pagină:
Sortare după:

Covor fitness DY-EM-118-1

Covor fitness DY-EM-118-1 , ofera protectie pardoselei si atenueaza zgomotele si vibratiile.Sistem modular tip puzzle.Setul contine 4 bucati.Dimensiun..

113 LEI

Saltea aerobic DY-EM-055

Saltea aerobic DY-EM-055 ideala pentru aerobic, pilates, yoga, stretching sau alte tipuri de exercitii.Suprafata anti-derapanta.Realizata din spuma de..

134 LEI 87 LEI

Saltea aerobic Profi

Saltea aerobic Profi este o saltea potrivita pentru yoga, aerobic, pilates, fitness si alte tipuri de exercitii la podea. Salteaua are o lungime g..

79 LEI

Saltea DY-EM-064

Saltea DY-EM-064 este ideala pentru exercitii de aerobic, yoga, functional training.Acesta poate fi folosita si in aer liber cat si in salile de fitne..

84 LEI

Saltea easy fit

Saltea easy fit poate fi utilizata exercitii de aerobic, yoga, functional training. Realizata printr-o tehnologie avansata pentru un control sporit si..

137 LEI

Saltea essential 6mm

Saltea essential 6mm, ideala pentru aerobic, pilates, yoga, stretching sau alte tipuri de exercitii.Saltea aerobic din spuma de mare densitate.Realiza..

200 LEI

Saltea fitness soft

Saltea fitness soft de inalta densitate, este perfecta pentru exercitii la sol, stretching, yoga, pilates si multe altele. Acesta saltea fitness sof..

112 LEI 75 LEI

Saltea HD 140cm

Saltea HD 140cm care permite realizarea unui numar variat de exercitii de aerobic, yoga, functional training.Realizata din spuma de mare densitate pen..

202 LEI

Saltea HD 180cm

Saltea HD 180cm care permite realizarea unui numar variat de exercitii de aerobic, yoga, functional training.Realizata din spuma de mare densitate pen..

276 LEI

Saltea pliabila 1316

Saltea pliabila 1316 pentru exercitii de aerobic, yoga, functional training.Material antibacterial realizat din spuma de polietilena.Pliabila in 4 ,of..

70 LEI 49 LEI

Saltea pliabila DY-EM-805

Saltea pliabila DY-EM-805 destinata uzului casnic si comercial.Suprafata este anti-derapanta, cu husa realizata din PVC. Este pliabila, fiind ast..

634 LEI 462 LEI

Saltea yoga

Saltea ideala pentru ideala pentru yoga, pilates, stretching sau alte tipuri de exercitii.Suprafata textila anti-alunecare.Este recomandat să scoateți..

101 LEI 68 LEI

Saltea yoga 1334

Saltea yoga realizata din PVC ideala pentru yoga, pilates stretching sau alte tipuri de exercitii.Suprafata textila anti-derapanta, chi..

139 LEI 88 LEI

Saltea yoga fit

Saltea yoga fit din spuma EVA, material ecologic pentru interior, mult mai rezistent decat saltelele disponibile acum pe piata si incredibil de usor..

56 LEI 39 LEI

Saltea yoga tpe

Saltea yoga realizata din TPE, ideala pentru yoga, pilates, stretching sau alte tipuri de exercitii.Suprafata textila anti-alunecare.Este recomandat s..

163 LEI

Saltele