Oferte speciale

Produse pe pagină:
Sortare după:

Accesoriu aparat spate Powertec WB-LTO

Accesoriu aparat spate Powertec WB-LTO vine in continuarea reputației Powertec care continuă să dezvolte și să îmbunătățească echipamentul nostru. Car..

4.229 LEI 3.280 LEI

Accesoriu biceps WB-CMA

Accesoriu biceps WB-CMA de la Powertec, deși este doar un atașament prin definiție, practic adaugă un nou aparat care va permite executarea de noi exe..

1.388 LEI 1.100 LEI

Accesoriu extensie si flexie picioare Powertec WB-LLA

Accesoriu extensie si flexie picioare WB-LLA, antrenarea prin mișcarea precisă și confortabila a muschilor cvatriceps si biceps femural al picioarelor..

1.145 LEI 1.030 LEI

Accesoriu fluturari piept WB-PFA Powertec

Accesoriu Fluturari Piept WB-PFA Powertec este un instrument de izolare pectorală. Acest accesoriu este garantat pentru a adăuga masa musculara in dim..

1.420 LEI 1.165 LEI

Accesoriu Presa Picioare WB-LPA

Prima presa de picioare de acest tip pentru a oferi o acțiune completă de presă a picioarelor într-un atașament. Este cea mai mică presa de piaio..

2.229 LEI 1.587 LEI

Accesoriu spate powertec WB-LTA

Accesoriu spate powertec WB-LTA  a fost reproiectat pentru a oferi utilizatorilor suportul pentru picioare printr-un tub de reglare a rolelor nou..

2.512 LEI 1.740 LEI

Accesoriu triceps Powertec WB-DMA

Accesoriu triceps powertec WB-DMA oferta o bună mișcare controlată lin, brațul pârghiei de pe accesoriul WB-DMA va ajuta la noi exercitii pentru trice..

1.256 LEI 942 LEI

Aparat asistat tractiuni si triceps Powertec L-CDA

Aparat asistat tractiuni si triceps Powertec L-CDA oferă rezistență asistată pentru a permite utilizatorului să efectueze exercitii precum tracti..

5.682 LEI 3.800 LEI

Aparat de vaslit WaterRower A1 Home

Aparat de vaslit Water Rower A1 Home , fabricat din lemn masiv, prelucrat si finisat manual in SUA. Produsul ofera un design unic, pastrand culoar..

6.893 LEI 6.200 LEI

Aparat de vaslit WaterRower A1 Studio Black

Aparat de vaslit WaterRower A1 Studio Black , fabricat din lemn masiv, prelucrat si finisat manual in SUA. Produsul ofera un design unic, pastrand..

6.893 LEI 5.090 LEI

Aparat de vaslit WaterRower Classic

Aparatul de vaslit WaterRower Classic este prelucrat manual din lemn de de nuc negru solid, finisat cu un strat usor de ulei danez. Lemnul este un m..

11.206 LEI 8.990 LEI

Aparat de vaslit WaterRower Club S4

Aparat de vaslit WaterRower Club S4, destinat salilor de fitness cu un impact scazut al accidentarilor asupra utilizatorilor. Aparatul de vaslit Water..

10.268 LEI 7.600 LEI

Aparat de vaslit WaterRower Natural

Aparatul de vaslit WaterRower Natural este lucrat manual, din lemn de frasin. Frasinul, la fel ca restul tipurilor de lemn folosite in constructia a..

10.407 LEI 6.900 LEI

Aparat de vaslit WaterRower Oxbridge

Aparatul de vaslit waterrower Oxbridge este prelucrat manual din lemn de cireș solid și finisat cu un strat ușor de ulei danez. Lemnul este un materia..

11.534 LEI 8.480 LEI

Aparat Functional Trainer Streamline Powertec WB-FTS

Aparat Functional Trainer Streamline Powertec WB-FTS care pune la dispozitia utilizatorului o gama variata de exercitii intr-un spatiu redus.Are mai m..

9.513 LEI 7.990 LEI