Informatii despre livrare

Plata si livrare

Modalitati de plata:

Toate preturile afisate pe site contin TVA. Pentru produsele cu pret special, va fi afisat atat pretul de vanzare, cat si pretul special, rezultat in urma reducerii.

Plata la livrare – sau ramburs la primirea coletului. Valoarea acestuia va fi cea comunicata in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta pe AWB.

Modalitati de livrare:

• Comenzile se proceseaza doar in zilele lucratoare.

• Livrarile prin firma de curierat se fac in 24-48 de ore. In cazuri speciale (sarbatori, Black Friday), acest interval poate sa difere.

• Nu se fac livrari Duminica.

• Costul transportului variaza in functie de greutatea produselor comandate. Costul transportului se va comunica ulterior clientului dupa ce aceasta a finalizat comanda.

La comenzi de peste 1000 de lei, transportul este GRATUIT!

Urgent Cargus: Livrarea produselor se face in 24-48 ore in zonele de acoperire ale curierului. Un agent al firmei de curierat va va contacta pentru a livra coletul.


Taxe de transport


Transportul este gratuit, in reteaua Urgent Cargus, daca produsul comandat are afisat "TRANSPORT GRATUIT".


Pentru livrarile produselor transportul este gratuit daca valoarea comenzii depaseste suma de 1000 lei. Daca valoarea comenzii este sub 1000 lei, costul transportului este de 16.50 lei pentru primul Kg la care se adauga 1.5 lei pentru fiecare Kg suplimentar (greutate 1-50kg) sau 2 lei pentru fiecare Kg suplimentar (greutate > 50kg). (Daca s-a ales plata la livrare (ramburs), la acest cost se mai adauga o taxa de 5.50 RON (TVA inclus).


Livrarea tuturor comenzilor se va efectua prin serviciul de curierat rapid Urgent Cargus. Produsele comandate se livreaza in toate orasele retelei de acoperire. Pentru orasele sau comunele care nu fac parte din reteaua de acoperire se aplica o taxa de 0.86 lei/Km suportata integral de catre client. Puteti sa verificati aici daca localitatea dumneavoastra se afla in reteaua de acoperire.


Tarifele mai sus mentionate nu includ TVA.


Pentru produsele care au greutati mari si/sau sunt voluminoase, comenzi ce contin seturi de gantere, discuri sau kettlebells unde putem depasi valoarea de 1000 lei dar avem greutati mari acestea nu vor avea "TRANSPORT GRATUIT". In acest caz veti fi contactat telefonic si vi se va confirma acest lucru si costurile livrarii.


Termen de livrare


Termenul de livrare poate varia in functie de produsul comandat si de disponibilitatea sa. Termenul de livrare obisnuit se incadreaza intre 24 si 48 de ore, termen de livrare calculat din momentul confirmarii comenzii in scris sau telefonic de catre un operator.


 In cazul in care un produs devine temporar indisponibil, operatorul va informa clientul in momentul confirmarii telefonice a comenzii, urmand sa comunice noul termen de livrare, cat si noul pret de facturare daca este cazul. Clientul dispune de optiunea dintre a accepta sau a anula comanda inregistrata. Preturile promotionale se pot adresa doar unei anumite perioade de timp.


 In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmariii platii (OP cu stampila bancii), sau dupa intrarea banilor in contul Erionline SRL.


 In cazul in care nu veti fi gasit la data si ora stabilite de catre agentul de livrare, Fitmarket.ro va pastra bunurile comandate timp de 5 zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi gasit, comanda se va anula automat.


 In cazul produselor ce nu pot fi manevrate de catre o singura persoana, nu intra in responsabilitatea curierului transportul pana la usa clientului. In pretul produselor nu este inclus serviciul de instalare, montajul putand fi facut si de catre persoanele neautorizate.