Informatii despre livrare

Plata si livrarea produselor - FitMarket.ro

Modalitati de plata:

Toate preturile afisate pe site contin TVA. Pentru produsele cu pret special, va fi afisat atat pretul de vanzare, cat si pretul special, rezultat in urma reducerii. Plata prin ordin de plata - in urma comenzii dumneavoastra se va efectua factura pentru produsele comandate, urmand ca dupa confirmarea platii sa se livreze produsele comandate. Plata la livrare–sau ramburs la primirea coletului. Valoarea acestuia va fi cea comunicata in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta pe AWB.


Modalitati de livrare:

Comenzile se proceseaza in zilele lucratoare de luni pana vineri intre orele 9.00 - 17.00. Comenzile primite vor fi procesate, urmand ca reprezentantii site-ului nostru sa va contacteze pentru a va confirma stocul si detaliile livrarii . Livrarile se fac printr-o firma de curierat partenera in 1-3 zile de la procesarea comenzii. In cazuri speciale (Sarbatori, Black Friday, etc.), acest interval poate sa difere. Nu se fac livrari Duminica.


Taxe de transport:

Costul transportului variaza in functie de greutatea si volumul produselor comandate, initial in formularul de comanda a site-ului va aparea cost 0 (zero). Costul comenzii si al transportului vor fi comunicate telefonic in urma procesari comenzii primite de catre reprezentantii site-ului nostru. La comenzi de peste 1000 de lei, transportul este GRATUIT cu exceptia discurilor, ganterelor , kettlebells si a barelor! Pentru comenzile care au greutati mari si/sau sunt voluminoase, comenzi ce contin seturi de gantere, discuri, kettlebells sau a barelor , unde putem depasi valoarea de 1000 lei dar avem greutati mari acestea nu vor avea "TRANSPORT GRATUIT". In acest caz veti fi contactat telefonic si vi se va confirma acest lucru si costurile livrarii.


Termen de livrare:

Termenul de livrare poate varia in functie de produsul comandat si de disponibilitatea sa. Termenul de livrare obisnuit se incadreaza intre 1 si 3 zile , termen de livrare calculat din momentul confirmarii comenzii in scris sau telefonic de catre reprezentantii site-ului nostru.

In cazul in care un produs devine temporar indisponibil, operatorul va informa clientul in momentul confirmarii telefonice a comenzii, urmand sa comunice noul termen de livrare, cat si noul pret de facturare daca este cazul. Clientul dispune de optiunea dintre a accepta sau a anula comanda inregistrata. Preturile promotionale se pot adresa doar unei anumite perioade de timp si in limita stocului disponibil. In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se estimeaza de la incasarea platii. Dupa confirmarea incasarii platii de la banca contului Erionline SRL veti fi contactat telefonic si vi se vor oferii detaliile livrarii. In cazul in care nu veti fi gasit la data si ora stabilite de catre agentul de livrare, Fitmarket.ro va pastra bunurile comandate timp de 2 zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi gasit, comanda se va anula automat.

In cazul comenzilor pentru produse care nu pot fi manevrate de catre o singura persoana, nu intra in responsabilitatea curierului transportul pana la usa clientului. In pretul produselor nu este inclus serviciul de instalare. Instalarea produselor se poate solicita , aceasta fiind contracost si acesta va fi comunicat de catre reprezentantii site-ului nostru. Instalarea produselor pot fi facute si de persoane neautorizate pe raspunderea acestora conform manualului de instalare. In urma instalarii gresite a produselor, care vor duce la defecte de functionare va duce la pierderea garantiei. Reparatia si punerea in functiune vor fi contracost, acestea fiind comunicate de catre reprezentantii site-ului nostru.