Aparatele de vaslit au un impact redus asupra incheieturilor, fiind usor de utilizat si lucreaza 85 % din grupele musculare.

Rezistenta autoreglabila sau reglabila in functie de modelul ales va ajusta rezistenta la de vaslire,  pentru a personaliza fiecare antrenament în funcție de necesitățile și obiectivele fiecarui utilizator.

Afișajul indică timpul de la începutul antrenamentului, distanța parcursă, intensitatea vaslirii și, la unele echipamente, ritmul cardiac.

Caloriile sunt arse , iar inima și plămânii au de asemenea de câștigat de pe urma acestui antrenament cardio.

Fitmarket ofera celor interesați mai multe modele de aparate de vaslit, pentru utilizatori de la cele cu utilizare pentru acasa pana la utilizarea profesionala.

Antrenamentul constant folosind echipamente adecvate iti vor aduce beneficii multiple, imbunatatiind starea de sănătate, dar și aspectul fizic!

Acesta categorie este destinata aparatelor de vaslit, antrenamentul cu acest sistem este o combinatie intre cardio si forta si vei putea mentine vaslitul la un anumit ritm in functie de distanta sau de puls, urmarind imbunatatiea acestora.

Aparatul de vaslit este silentios, relaxant si poate permite utilizatorului un antrenament eficient si intens. Aparatele de vaslit au un impact redus asupra incheieturilor, este usor de utilizat si lucreaza 85 % din grupele musculare.

Aparatul de vasit functioneaza fara electricitate, nu necesita lubrifianti sau mentenanta speciala. Aparatele de vaslit dispun de diferite sisteme de depozitare cea ce le face foarte simplu de depozitat cand nu sunt folosite. Astfel este foarte simplu de pozitionat langa o grinda sau un perete, structura acestuia facandu-l sa poata deveni si o piesa de decor al casei dumneavoastra.

Afișez 1 - 12 din 20 de rezultate

Aparatele de vaslit pot fi de mai multe tipuri cu volanta actionata de apa, aer sau magnetic. Pentru achizitia unui aparat de vaslit ne puteti contacta pentru mai multe detalii.