Dacă doriți o experiență performanta de antrenament si interactiva, bicicletele orizontale pe care Fitmarket vi le pune la dispozitie sunt alegerea perfectă pentru dvs. Va punem la dispozitie o varietate incredibilă de biciclete de fitness de înaltă calitate, ușor mobile, astfel încât să puteți găsi modelul perfect pentru obiectivele dvs. de fitness, buget și spațiu.

Acordăm prioritate sănătății și stării dvs. de sănătate, astfel detinem in portofoliu cele mai bune biciclete de fitness care vă vor oferi beneficii la care nu puteți decat visa. Modele pe care le veti gasi in magazinul nostru revoluționează experiența de ciclism la domiciliu si va ofera toate caracteristicile de care aveti nevoie pentru antrenament performant, asemenea profesioniștilor. Seria noastră de biciclete orizontale stationare vă asigură că puteți găsi un produs care sa corespunda nevoilor dvs. indiferent de buget sau spațiu. Astfel, va oferim produse de calitate superioara, pentru acasa, pentru studiori, sali de fitness, hoteluri sau pentru alte spatii. Fitmarket va pune la dispozitie biciclete orizontale ieftine, de inalta calitate, fabricate de catre cei mai importanti producatori din domeniu la costuri extrem de competitive.

Biciclete orizontale oferă beneficile unui antrenament cardio cum ar fi arderea grăsimilor si cresterea rezistentei la efort, cum ar fi jogging sau alergat, fără a pune presiune pe articulații.
Exercițiile cardiovasculare implică inima și sistemul circulator acestea cresc capacitatea de a efectua efort fizic de intensitate medie sau mare pentru o perioadă mai lungă de timp.
Picioarele vor fi pozitionate pe pedalele bicicletei si vom reduce riscul de accidentare cu impact zero asupra articulatiilor.
Bicicletele orizontale sunt foarte des intalnite in clinicile de kinetoterapie, acestea fiind utilizate in procedurile de recuperare medicala dupa accidentari sau diferite probleme ale membrelor inferioare.

Afișez toate cele 9 rezultate

Biciclete orizontale oferă beneficile unui antrenament cardio, ajuta la arderea grăsimilor si cresterea rezistentei la efort, cum ar fi jogging sau alergat, fără a pune presiune pe articulații.
Exercițiile cardiovasculare implică inima și sistemul circulator acestea cresc capacitatea de a efectua efort fizic de intensitate medie sau mare pentru o perioadă mai lungă de timp.