Benefiicile exerciilor cu echipamentele cardio imbunatatesc capacitatea cardiorespiratorie, implica miscare care mareste ritmul cardiac pentru a imbunatati consumul de oxigen al organismului. Antrenamentul cu echipamente cardio ajuta abilitatea organismului de a consuma oxigen in mod eficient prin cresterea cantitatii acestuia trimisa la muschi, oxigen care va permite muschilor sa functioneze un timp mai indelungat, Echipamentele cardio imbunatatesc functia respiratorie, starea inimii, a plamanilor si masa musculara. Cu cat conditia fizica este mai buna cu atat vom fi mai sanatosi. Aceasta se obtine prin practicarea regulata a exercitiilor fizice ,adopand un stil de viata sanatos si relaxat, prin intermediul miscarii.

Din categoria echipamentelor cardio fac parte benzile de alergare, bicicletele eliptice, bicicletele verticale, bicicletele orizontale, bicicletele indoor cycling, aparatele de vaslit etc. Exercitiile regulate cu echipamentele cardio, combinata cu o alimentatie corespunzatoare, poate avea efecte benefice pe plan fizic si mental, fiind un important atu in lupta cu kilogramele in plus, imbunatatind postura, tonusul si nivelul de energie.

Cateva exemple de echipamente cardio: Banda de alergare, Bicicleta eliptica, verticala, orizontala, indoor cycling, aparatul de vaslit.


Cardio este categoria de produse in care veti regasii: benzi de alergare, biciclete eliptice, biciclete verticale, biciclete orizontale, indoor cycling si aparate de vaslit.
Aceste produse care ajuta la antrenamentul cardiovascular si care aduc nenumarate beneficii pentru sanatatea noastra.
Totodata aceste produse sunt concepute pentru a ne proteja si avea un impact cat mai redus asupra articulatiilor si a ne ferii de accidentarii.
Echipamentele cardio sunt produse pentru a ne face un antrenament cat mai simplu si usor in confortul locuintei noastre sau in sala de fitness.

Afișez 1 - 12 din 97 de rezultate

Printre benefiicile antrenamentelor pe echipamente cardio; ajuta la eliminarea stresului cotidian, reprezinta o excelenta metoda de deconectare si eliberare de tensiune, ajuta la tonifierea musculaturii, imbunatateste randamentul fizic si intelectual si schimba perspectiva asupra vietii. Echipamentele cardio au un impact redus asupra articulatiilor, evitandand accidentarile in special pentru persoanele care vor sa piarda in greutate sau a persoanelor in varsta care sunt predispuse astfel de problemelor. Echipamentele cardio sunt o buna solutie pentru cei care nu au timp sa merga la sala de fitness, astfel iti poti face un program de antrenament in functie de programul de zi cu zi.