Despre FITMARKET

Fitmarket a rezultat din pasiunea pentru miscare si a fi in forma cu dorinta unui stil de viata sanatos.

Scopul nostru de a oferii produse si servicii de calitate prin care sa fim alaturi de cei care doresc sa isi imbunatateasca sau sa-si mentina forma fizica.

Suntem o echipa cu peste 15 ani in domeniu si am contribuit la mai multe proiecte reusind sa facem fata si celor mai provocatoare proiecte.

despre-fitmarket
Produse de fitness pentru acasa sau sali de fitness

Echipamente de fitness de la FITMARKET

Indiferent ca iti doresti o zona de fitness in propria locuinta sau o sala de fitness pentru mai multi utilizatori, iti vom oferii consultanta specializata si solutia optima personalizata in functie de buget, destinatia acesteia si spatiul alocat

Sa creezi o sala de fitness a devenit o provocare chiar si pentru cei mai buni specialisti din domeniu, fiind nevoie sa tii cont de foarte multi factori care influenteaza activiatea acesteia.
De la spatiul destinat pana la integrarea echipamentelor in functie destinatia, bugetul alocat si cele mai amanuntite criterii care sunt necesare intr-o sala de fitness care se diferentiaza de restul si face fata concurentei.

Suntem intr-o miscare continua si ne dorim tinem pasul cu noile tendinte in acest domeniu si de aceia ne imbunatatim in permanenta conostintele si portofoliu de produse.

Ne adresam si oferim solutii salilor de fitness hoteliere, universitare, militare, studiourilor de fitness, cluburilor sportive, centrelor SPA, clinicilor de recuperare, salilor de fitness cu trafic intensiv, non stop, si/sau persoanelor fizice utilizarea pentru acasa.