Informatii despre livrare

Modalități de plată:

Toate prețurile afisate pe site includ TVA. Pentru produsele cu preț special, va fi afișat atât prețul de vânzare, cât și prețul special, rezultat în urma reducerii.

  • Plata prin ordin de plată sau cu cardul – în urma comenzii dumneavoastră se va emite factura pentru produsele comandate, urmând ca dupa confirmarea plății să se livreze produsele comandate.
  • Plata la livrare  ramburs la primirea coletului. Valoarea acesteia va fi cea comunicată în momentul plasării comenzii și va fi trecută pe AWB.

Modalități de livrare:

Comenzile se proceseaza in zilele lucratoare de luni pana vineri intre orele 9.00 – 17.00. Comenzile primite vor fi procesate, urmand ca reprezentantii site-ului nostru sa va contacteze pentru a va confirma stocul si detaliile livrarii . Livrarile se fac printr-o firma de curierat partenera in 1-3 zile de la procesarea comenzii. In cazuri speciale (Sarbatori, Black Friday, etc.), acest interval poate sa difere. Nu se fac livrari Duminica.

Taxe de transport:

Costul transportului variaza in functie de greutatea si volumul produselor comandate, initial in formularul de comanda a site-ului va aparea cost 0 (zero). Costul comenzii si al transportului vor fi comunicate telefonic in urma procesari comenzii primite de catre reprezentantii site-ului nostru. La comenzi de peste 1000 de lei, transportul este GRATUIT cu exceptia discurilor, ganterelor , kettlebells si a barelor! Pentru comenzile care au greutati mari si/sau sunt voluminoase, comenzi ce contin seturi de gantere, discuri, kettlebells sau a barelor , unde putem depasi valoarea de 1000 lei dar avem greutati mari acestea nu vor avea “TRANSPORT GRATUIT”. In acest caz veti fi contactat telefonic si vi se va confirma acest lucru si costurile livrarii.

Termen de livrare:

Termenul de livrare poate varia în funcție de produsul comandat și de disponibilitatea sa. Termenul de livrare obișnuit se încadrează între 1-4 zile , termen de livrare calculat din momentul confirmării comenzii în scris sau telefonic de către reprezentanții site-ului nostru.

În cazul în care un produs devine temporar indisponibil, operatorul va informa clientul în momentul confirmării telefonice a comenzii, urmând să comunice noul termen de livrare, cât și noul preț de facturare daca este cazul. Clientul dispune de opțiunea de a accepta sau de a anula comanda înregistrată. Prețurile promoționale se pot adresa doar unei anumite perioade de timp și în limita stocului disponibil. În cazul plății în avans prin virament bancar, termenul de livrare se estimează de la încasarea plății. După confirmarea încasării plății de la banca contului furnizorului veți fi contactat telefonic și vi se vor oferii detaliile livrării. În cazul în care nu veți fi găsit la data și ora stabilite de către agentul de livrare, feidd.ro va păstra bunurile comandate timp de 2 zile lucrătoare, interval în care vom încerca să vă contactăm din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici în acest interval de timp nu puteți fi găsit, comanda se va anula automat.

Cos de cumparaturi

Sign in

No account yet?

Facebook YouTube
Utilizam cookies pentru a va imbunatati experienta pe website. Navigand pe cest website va dati acordul pentru utilizarea acestor cookies.
Scrie denumirea sau codul produsului pe care îl cauți….
Produse
0 items Cos cumparaturi
Contul meu