Banda de alergare este o alegere clasica si eficienta daca doriti sa va maximizati antrenamentul acasa. In functie de bugetul dvs., va puteti monitoriza ritmul cardiac si caloriile arse, puteti modifica viteza si inclinatia plimbarii, sa faceti jogging sau sa alergati intr-un mod eficient in propria locuinta. Alergarea a fost mult timp o modalitate populara de a va mentine in forma dar sa alergati cand vremea este nefavorabila poate duce la complicatii, astfel de ce sa nu verificati gama noastra completa de benzi de alergare profesionale si asigurati-va ca va veti pastra ritmul cardio indiferent de conditiile meteo. Aceasta varianta de fitness pentru acasa va va oferi flexibilitatea de a va antrena oricand doriti - de fiecare data cand simtiti nevoie, cu diferite antrenamente sau intensitate.

Banda de alergare este un aparat de fitness clasic si este adesea folosita pentru imbunatatirea starii generale de sanatate. Arderea de grasimi este stimulata impreuna cu muschii picioarelor si spatelui care sunt intariti si pusi in miscare. Multi sportivi experimenteaza joggingul pe o banda de alergare ca relaxare de la stresul zilnic. Indiferent de vreme si timp, puteti face sport si aduce in aceleasi timp beneficii corpului vostru. Datorita controlului precis al ritmului, adaptati banda de alergat la stiluri de rulare precum mersul, alergarea si joggingul - in functie de intensitatea pe care doriti sa o exercitati.

Benzi de alergare oferă beneficile unui antrenament cardio cum ar fi arderea grăsimilor si cresterea rezistentei la efort, cum ar fi jogging sau alergat, fără a pune presiune pe articulații.
Exercițiile cardiovasculare implică inima și sistemul circulator acestea cresc capacitatea de a efectua efort fizic de intensitate medie sau mare pentru o perioadă mai lungă de timp.

Afișez 1 - 12 din 25 de rezultate

Benzi de alergare sunt reglabile si simplu de utilizat, astfel ascensiunile sunt simulate implicand diferite grupe musculare care sunt antrenate cu exactitate. Alaturi de magazinul nostru, puteti avea parte de benzi de alergare ieftine, la preturi extrem de avantajoase cu livrare rapida oriunde in Romania.