Benzi de alergare

Produse pe pagină:
Sortare după:

Banda de alergare AC2990

Banda de alergare AC2990 este un produs cu nou design si o baza mai robusta, aceasta este conceputa pentru siguranta si fiabilitate. Proiectare ergo..

18.587 LEI 13.800 LEI

Banda de alergare Air CT-100A

Banda de alergare Air CT-100A ergonomie optima si aderenta excelenta.Combina viteza, agilitatea, puterea si este controlata in tot..

19.900 LEI

Banda de alergare Commercial 2950 Nordic Track

Banda de alergare Commercial 2950 Nordic Track are un display de 22 inch cu touchscreen permite conectarea la internet astfel încât să poată fi co..

14.490 LEI

Banda de alergare Commercial NEW 1750 Nordic Track

Banda de alergare Commercial NEW 1750 Nordic Track dispune de tehnologia Space Saver Design, reducand spatiul de depozitare.Display-ul de 10 inch cu t..

9.890 LEI

Banda de alergare Commercial NEW 2450 Nordic Track

Banda de alergare Commercial NEW 2450 Nordic Track are un display de 14 inch cu touchscreen care permite conectarea la internet astfel încât să poat..

12.490 LEI

Banda de alergare Horizon T202

Banda de alergare Horizon T202 este performanta si dispune de tehnologie de ultima generatie.Banda de alergare Horizon T202 poate conect..

5.799 LEI

Banda de alergare Incline trainer X22i Nordic Track

Banda de alergare Nordic Track Incline Trainer X22i are aproape orice: putere mare, declinatie/inclinatie a suprafetei de alergare impresionanta ,&nbs..

15.590 LEI

Banda de alergare Incline Trainer X7i Nordic Track

Banda de alergare Incline Trainer X7i Nordic Track este excelenta pentru aproape oricine, ceea ce face convenabil sa va mentineti in forma fara sa va ..

8.990 LEI

Banda de alergare LDT-980

Banda de alergare LDT-980 are un design compact , ideala in orice sala de fitness fara sa ocupe mult spatiu.Consola cu afisaj led 36 inch: timp, vitez..

11.780 LEI

Banda de alergare Luxury

Banda de alergare Luxury este solutia ideala pentru antrenamente eficiente in confortul propriei locuinte.Banda de alergare Luxury are 10 nivele de re..

5.890 LEI 5.490 LEI

Banda de alergare MS95-Led

Banda de alergare MS95-Led ideala pentru salile de fitness , cluburi de fitness, studiouri, hoteluri sau propria locuinta.Banda de alergare MS95-Led a..

11.820 LEI

Banda de alergare Nordic Track T9.5 S

Banda de alergare Nordic Track T9.5 SQuick Touch, sistemele Quick Speed și Quick Incline permit selectarea vitezei și a gradului de înclinare cu rap..

9.900 LEI

Banda de alergare OFT1001 TheWay Fitness

Banda de alergare OFT1001 TheWay Fitness este ideala pentru antrenamentul in locuinta dumneavoastra.Banda de alergare OFT1001 TheWay Fitness este plia..

3.835 LEI 3.450 LEI

Banda de alergare OMA Creative C1

Banda de alergare OMA Creative C1 este unul dintre cele mai simple și mai eficiente modele. Spre deosebire de alergarea în aer liber, oferă un antre..

2.819 LEI

Banda de alergare OMA Creative C2

Banda de alergare OMA Creative C2 este unul dintre cele mai simple și mai eficiente modele. Spre deosebire de alergarea în aer liber, oferă un antre..

5.889 LEI 3.533 LEI

Benzi de alergare

Banda de alergare este o alegere clasica si eficienta daca doriti sa va maximizati antrenamentul acasa. In functie de bugetul dvs., va puteti monitoriza ritmul cardiac si caloriile arse, puteti modifica viteza si inclinatia plimbarii, sa faceti jogging sau sa alergati intr-un mod eficient in propria locuinta. Alergarea a fost mult timp o modalitate populara de a va mentine in forma dar sa alergati cand vremea este nefavorabila poate duce la complicatii, astfel de ce sa nu verificati gama noastra completa de benzi de alergare profesionale si asigurati-va ca va veti pastra ritmul cardio indiferent de conditiile meteo. Aceasta varianta de fitness pentru acasa va va oferi flexibilitatea de a va antrena oricand doriti - de fiecare data cand simtiti nevoie, cu diferite antrenamente sau intensitate.

Banda de alergare este un aparat de fitness clasic si este adesea folosita pentru imbunatatirea starii generale de sanatate. Arderea de grasimi este stimulata impreuna cu muschii picioarelor si spatelui care sunt intariti si pusi in miscare. Multi sportivi experimenteaza joggingul pe o banda de alergare ca relaxare de la stresul zilnic. Indiferent de vreme si timp, puteti face sport si aduce in aceleasi timp beneficii corpului vostru. Datorita controlului precis al ritmului, adaptati banda de alergat la stiluri de rulare precum mersul, alergarea si joggingul - in functie de intensitatea pe care doriti sa o exercitati.

Multe astfel de aparate sunt reglabile si astfel ascensiunile sunt simulate si diferite grupuri musculare sunt antrenate cu exactitate. Alaturi de magazinul nostru, puteti avea parte de benzi de alergare ieftine, la preturi extrem de avantajoase cu livrare rapida oriunde in Romania.