Antrenamentul pe o bicicleta eliptica se aseamănă cu urcatul scărilor sau mersul pe schiuri, mersul sau alergatul.

Permite antrenarea tuturor grupelor de mușchi, fără ca încheieturile să resimtă impactul cu solul. Biciclete eliptice pot fi folosite atât de către cei care doresc să se mențină în formă, inclusiv de persoanele în vârstă sau aflate în recuperare.

Beneficiile aduse de antrenamentul cu bicicleta eliptica sunt multiple.

Mușchii bratelor ai picioarelor, ai pieptului, abdomenului și spatelui sunt antrenați în egală măsură, dacă mișcările sunt executate corect și sunt alternate diferitele programe disponibile.

Caloriile sunt arse , iar inima și plămânii au de asemenea de câștigat de pe urma acestui antrenament cardio.

Bicicletele eliptice permit creșterea sau scăderea rezistenței pentru a personaliza fiecare antrenament în funcție de necesități sau obiective, pedalele supradimensionate se adaptează la dimensiunile piciorului și oferă un plus de siguranță.

Fitmarket ofera celor interesați mai multe modele de biciclete eliptice, pentru utilizatori de la cele cu utilizare pentru acasa pana la utilizarea profesionala.

Antrenamentul constant folosind echipamente adecvate iti vor aduce beneficii multiple, imbunatatiind starea de sănătate, dar și aspectul fizic!

Biciclete eliptice oferă beneficile unui antrenament cardio cum ar fi arderea grăsimilor si cresterea rezistentei la efort, cum ar fi jogging sau alergat, fără a pune presiune pe articulații.
Exercițiile cardiovasculare implică inima și sistemul circulator acestea cresc capacitatea de a efectua efort fizic de intensitate medie sau mare pentru o perioadă mai lungă de timp.
Picioarele vor fi pozitionate pe pedalele bicicletei eliptice si astfel nu exista impactul cu solul.

Afișez toate cele 10 rezultate

Biciclete eliptice ajuta la arderea grăsimilor fără a pune presiune pe articulații. Exercițiile cardiovasculare cresc capacitatea la efort fizic.