Echipamente Cardio

Produse pe pagină:
Sortare după:

Adaptive Motion Trainer 813

AMT - Adaptive Motion Trainer poate fi folosit ca stepper, bicicleta eliptica dar si ca o banda de alergare, ofera o libertate a miscarii fara precede..

47.504 LEI

Aparat de vaslit Apollo Plus

Aparat de vaslit Apollo Plus este silentios, relaxant si poate permite utilizatorului un antrenament eficient si intens. Aparatele de vaslit au un..

6.499 LEI

Aparat de vaslit HORIZON OXFORD 6

Aparat de vaslit HORIZON OXFORD 6 ,puteti efectua un antrenament complet, care se potriveste corpului si stilului casei tale.Veti descoperi ergonomia ..

4.699 LEI

Aparat de vaslit Neon Plus

Aparat de vaslit Neon Plus este silentios, relaxant si poate permite utilizatorului un antrenament eficient si intens.Impact redus asupra inchei..

5.299 LEI

Aparat de vâslit Nordic Track RW 850

Aparatul de vâslit Nordic Track RW 850 este dotat cu o tabletă detașabilă de 10 inch care oferă o experiență unică în timpul antrenamentelor. Apar..

4.490 LEI

Aparat de vaslit Nordic Track RX800

Cu aparatul de vaslit Nordic Track RX800 poti alege o noua abordare a antrenamentului. Vaslitul este o forma eficienta de exercitii fizice care functi..

2.690 LEI

Aparat de vaslit Pacific Challenge AR

Aparat de vaslit Pacific Challenge AR Aparat de vaslit Pacific Challenge AR este practic cel care te motivează, facand din atrenamentul ..

5.499 LEI

Aparat de vaslit Viking 3

Aparat de vaslit Viking 3 cu cadru din lemn- frasin american, 4 nivele de rezistenta.Computer cu 6 functii cu un impact redus asupra incheieturilo..

8.499 LEI

Aparat de vaslit WaterRower A1 Home

Aparat de vaslit Water Rower A1 Home , fabricat din lemn masiv, prelucrat si finisat manual in SUA. Produsul ofera un design unic, pastrand culoar..

6.564 LEI 5.399 LEI

Aparat de vaslit WaterRower Club S4

Aparat de vaslit WaterRower Club S4, destinat salilor de fitness cu un impact scazut al accidentarilor asupra utilizatorilor. Aparatul de vaslit Water..

9.779 LEI 8.064 LEI

Aparat de vaslit Wave

Antrenamentul cu aparatul de vaslit Wave este o combinatie intre cardio si forta, vei putea mentine vaslitul la un anumit ritm in functie de dista..

3.999 LEI

Banda de alergare 105 CST Proform

Banda de alergare 105 CST Proform este echipată cu sistemul inovator de la iFit, acesta suporta un utilizator cu o greutate maximă de 115 kg. F..

2.490 LEI

Banda de alergare Commercial 1750 Nordic Track

Banda de alergare Commercial 1750 Nordic Track dispune de un touchscreen de 7 inch, dotat cu Web, si incorporeaza un suport imbunatatit pentru ta..

9.890 LEI

Banda de alergare Commercial 2450 Nordic Track

Banda de alergare Commercial 2450 Nordic Track are o serie de caracteristici interesante, printre care un impresionant touchscreen de 10 inci, touch..

11.900 LEI

Banda de alergare Commercial 2950 Nordic Track

Banda de alergare Commercial 2950 Nordic Track are un display de 22 inch cu touchscreen permite conectarea la internet astfel încât să poată fi co..

14.490 LEI

Benefiicile exerciilor cu echipamentele cardio imbunatatesc capacitatea cardiorespiratorie, implica miscare care mareste ritmul cardiac pentru a imbunatati consumul de oxigen al organismului. Antrenamentul cu echipamente cardio ajuta abilitatea organismului de a consuma oxigen in mod eficient prin cresterea cantitatii acestuia trimisa la muschi, oxigen care va permite muschilor sa functioneze un timp mai indelungat, Echipamentele cardio imbunatatesc functia respiratorie, starea inimii, a plamanilor si masa musculara. Cu cat conditia fizica este mai buna cu atat vom fi mai sanatosi. Aceasta se obtine prin practicarea regulata a exercitiilor fizice ,adopand un stil de viata sanatos si relaxat, prin intermediul miscarii.

Din categoria echipamentelor cardio fac parte benzile de alergare, bicicletele eliptice, bicicletele verticale, bicicletele orizontale, bicicletele indoor cycling, aparatele de vaslit etc. Exercitiile regulate cu echipamentele cardio, combinata cu o alimentatie corespunzatoare, poate avea efecte benefice pe plan fizic si mental, fiind un important atu in lupta cu kilogramele in plus, imbunatatind postura, tonusul si nivelul de energie.

Cateva exemple de echipamente cardio:  Banda de alergare, Bicicleta eliptica, verticala, orizontala, indoor cycling, aparatul de vaslit.

Printre benefiicile antrenamentelor pe echipamente cardio; ajuta la eliminarea stresului cotidian, reprezinta o excelenta metoda de deconectare si eliberare de tensiune, ajuta la tonifierea musculaturii, imbunatateste randamentul fizic si intelectual si schimba perspectiva asupra vietii. Echipamentele cardio au un impact redus asupra articulatiilor, evitandand accidentarile in special pentru persoanele care vor sa piarda in greutate sau a persoanelor in varsta care sunt predispuse astfel de problemelor. Echipamentele cardio sunt o buna solutie pentru cei care nu au timp sa merga la sala de fitness, astfel iti poti face un program de antrenament in functie de programul de zi cu zi.