Echipamente Cardio

Produse pe pagină:
Sortare după:

Aparat de vaslit Apollo Plus

Aparat de vaslit Apollo Plus este silentios, relaxant si poate permite utilizatorului un antrenament eficient si intens. Aparatele de vaslit au un..

7.221 LEI 6.999 LEI

Aparat de vaslit Horizon Oxford 6

Aparat de vaslit Horizon Oxford 6 ,puteti efectua un antrenament complet, care se potriveste corpului si stilului casei tale.Veti descoperi ergonomia ..

5.999 LEI 4.799 LEI

Aparat de vaslit Neon Plus

Aparat de vaslit Neon Plus este silentios, relaxant si poate permite utilizatorului un antrenament eficient si intens.Impact redus asupra inchei..

6.669 LEI 5.999 LEI

Aparat de vâslit Nordic Track RW 850

Aparatul de vâslit Nordic Track RW 850 este dotat cu o tabletă detașabilă de 10 inch care oferă o experiență unică în timpul antrenamentelor. Apar..

4.490 LEI

Aparat de vâslit Nordic Track RW900

Aparat de vâslit Nordic Track RW900 cu Abonament IFIT valabil 1 an inclus în preț.Aparatul de vâslit Nordic Track RW900 are abonamentul valabil pe un ..

7.990 LEI

Aparat de vaslit Nordic Track RX800

Cu aparatul de vaslit Nordic Track RX800 poti alege o noua abordare a antrenamentului. Vaslitul este o forma eficienta de exercitii fizice care functi..

3.149 LEI

Aparat de vaslit Pacific Challenge AR

Aparat de vaslit Pacific Challenge AR Aparat de vaslit Pacific Challenge AR este practic cel care te motivează, facand din atrenamentul ..

6.110 LEI 5.999 LEI

Aparat de vaslit Viking 3

Aparat de vaslit Viking 3 cu cadru din lemn- frasin american, 4 nivele de rezistenta.Computer cu 6 functii cu un impact redus asupra incheieturilo..

9.443 LEI 8.999 LEI

Aparat de vaslit WaterRower A1 Home

Aparat de vaslit WaterRower A1 Home , fabricat din lemn masiv, prelucrat si finisat manual in SUA. Produsul ofera un design unic, pastrand culoare..

9.217 LEI

Aparat de vaslit WaterRower A1 Studio Black

Aparat de vaslit WaterRower A1 Studio Black , fabricat din lemn masiv, prelucrat si finisat manual in SUA. Produsul ofera un design unic, pastrand..

9.217 LEI

Aparat de vaslit WaterRower Classic

Aparatul de vaslit WaterRower Classic este prelucrat manual din lemn de de nuc negru solid, finisat cu un strat usor de ulei danez. Lemnul este un m..

14.983 LEI 13.090 LEI

Aparat de vaslit WaterRower Club

Aparat de vaslit WaterRower Club, destinat salilor de fitness cu un impact scazut al accidentarilor asupra utilizatorilor. Aparatul de vaslit WaterRow..

13.728 LEI 10.560 LEI

Aparat de vaslit WaterRower M1 HiRise

Aparatul de vaslit WaterRower M1 Hirise este destinat salilor de fitness profesionale cu traficul este intens. Este realizat din otel tubular rezist..

18.242 LEI

Aparat de vaslit WaterRower Natural

Aparatul de vaslit WaterRower Natural este lucrat manual, din lemn de frasin. Frasinul, la fel ca restul tipurilor de lemn folosite in constructia a..

13.914 LEI 8.824 LEI

Aparat de vaslit WaterRower Oxbridge

Aparatul de vaslit WaterRower Oxbridge este prelucrat manual din lemn de cireș solid și finisat cu un strat ușor de ulei danez. Lemnul este un materia..

15.423 LEI 10.780 LEI

Benefiicile exerciilor cu echipamentele cardio imbunatatesc capacitatea cardiorespiratorie, implica miscare care mareste ritmul cardiac pentru a imbunatati consumul de oxigen al organismului. Antrenamentul cu echipamente cardio ajuta abilitatea organismului de a consuma oxigen in mod eficient prin cresterea cantitatii acestuia trimisa la muschi, oxigen care va permite muschilor sa functioneze un timp mai indelungat, Echipamentele cardio imbunatatesc functia respiratorie, starea inimii, a plamanilor si masa musculara. Cu cat conditia fizica este mai buna cu atat vom fi mai sanatosi. Aceasta se obtine prin practicarea regulata a exercitiilor fizice ,adopand un stil de viata sanatos si relaxat, prin intermediul miscarii.

Din categoria echipamentelor cardio fac parte benzile de alergare, bicicletele eliptice, bicicletele verticale, bicicletele orizontale, bicicletele indoor cycling, aparatele de vaslit etc. Exercitiile regulate cu echipamentele cardio, combinata cu o alimentatie corespunzatoare, poate avea efecte benefice pe plan fizic si mental, fiind un important atu in lupta cu kilogramele in plus, imbunatatind postura, tonusul si nivelul de energie.

Cateva exemple de echipamente cardio:  Banda de alergare, Bicicleta eliptica, verticala, orizontala, indoor cycling, aparatul de vaslit.

Printre benefiicile antrenamentelor pe echipamente cardio; ajuta la eliminarea stresului cotidian, reprezinta o excelenta metoda de deconectare si eliberare de tensiune, ajuta la tonifierea musculaturii, imbunatateste randamentul fizic si intelectual si schimba perspectiva asupra vietii. Echipamentele cardio au un impact redus asupra articulatiilor, evitandand accidentarile in special pentru persoanele care vor sa piarda in greutate sau a persoanelor in varsta care sunt predispuse astfel de problemelor. Echipamentele cardio sunt o buna solutie pentru cei care nu au timp sa merga la sala de fitness, astfel iti poti face un program de antrenament in functie de programul de zi cu zi.